Om oss på Pro ID

Vår historia och tankar

Pro ID har en stor kunskap om autoidentifikation i industri och lager miljöer.
Vi samarbetar med större konsultbolag som bygger applikationer och vi levererar
hårdvaran och finjusterar funktionerna i dessa så att allt fungerar som det är tänkt 

Om

Pro ID har funnits sedan 2007 då vi såg en stor efterfråga på streckkodsrelaterade produkter och tjänster hos små och medelstora företag. Vi som jobbar på Pro ID har mer än 25 års erfarenhet av utskriftslösningar och streckkodsstandarder. 

Vår affärsidé

Vi erbjuder kompletta lösningar för automatisk dataidentifiering med hjälp av streckkoder och RFID.

Våra målsättningar

Vår målsättning är att effektivisera lager, produktion samt övrig verksamhet hos företag där AUTO ID-TEKNIK kan användas. 
Vi har under flera år hjälpt företag med märkning och identifiering. Oavsett vad ni behöver märka  kontakta oss så kan vi leverera en lösning som är anpassad just efter ert behov.

Pålitlighet

Har vi tagit på oss ett projekt ger vi inte upp, vi är en partner att lita på. Vi följer er från förstudien till eventuella servicebehov.

Expertis

Vi har lång erfarenhet och vidareutvecklar oss löpande. Genom åren har vi byggt upp ett stort nätverk med kollegor i branschen som kan komplettera oss vid behov. 

Kvalitet

Vi ser kvalitet som ett av våra ledord i allt vi gör. En nöjd kund är viktigt för oss.

Vad säger våra kunder ?

Vi låter Pro ID ta hand om alla våra truckdatorer, scanners och etikettskrivare i produktionen samt lager och utlastningen. Eftersom vi är i behov av snabbt kunna byta ut trasiga enheter har vi alltid en sak liggande på hyllan för snabbt utbyte, Pro ID kommer inom 8 timmar och fixar den trasiga delen så att den blir reserven
IT ansvarig
Störe pappersbruk Örebro
Vi valde Pro ID när vi köpte in nya etikettskrivare (7st) även om vi kunde köpt dem från Dustin för ett billigare pris så fick vi bra support och ett serviceavtal där allt ingår i priset vi vet vad sakerna kostar och Pro ID är snabba så inom 8 timmar så fungera skrivaren igen. samt att de åker förbi och rengör skrivarna någon gång per år från lim mm.
IT ansvarig
Störe E handels bolag
Vi köpte in ett 30tal datorer med datamax skrivare och hand/ring scanners till våra plocktruckar på lagret här i Örebro och vi köper tjänster fortfarande av Pro ID. Dem hjälper oss även med vårt trådlösa WiFi också samt de fasta datorerna med Bartender och SAP snabba och kan förklara för personalen vad som var fel.
Processchef
Störe lager iÖrebro
Rulla till toppen