Etikettskrivare

Etikettskrivare från Pro ID

Här finner ni etikettskrivare för alla områden.

Hos oss finner ni skrivare för alla områden. Berätta för oss vad ni skall använda skrivaren till och i vilken miljö den skall användas. Då tar vi fram förslag som är lämpliga.

Bärbara etikettskrivare

Bärbara etikettskrivare används ofta inom lager vid ankomst av material där man vill märka upp produkterna, men även trafikvakter använder dessa för att de är lätta att ha med sig, Dessa skrivare är oftast direkttermo (DT) men finns även i termotransfer model  (TT) (färgband).

Desktop skrivare

Desktop skrivare används oftast till adressetiketter för frakt men kan användas till enklare produktmärkning. Dessa skrivare finns med olika upplösningar vid utskrifter, 203dpi är vanligast och perfekt för adressetiketter. Men det finns även med 300 dpi och vi har även en modell som skriver ut i 600 dpi och på etiketter som har storlek 7×7 mm, finns som DT och TT.

Industriskrivare

Industriskrivare finns i olika modeller och märken som de andra skrivarna. Dessa skrivare finns med upplösningarna 203dpi, 300 dpi, och 600dpi. De har fler tillbehör som upprullare, klippverk mm. Dessa skrivare har riktigt bra precision för att kunna skriva på riktigt små etiketter samt kan klara av väldigt höga etikettvolymer.
Rulla till toppen