Pro ID Projekt

Våra projekt

här kan du upptäcka våra projekt och läsa om våra lösningar.

lager i Örebro

Till vänster ett projekt på ett störe lager i Örebro med handheld Algiz10 en liten 10tum dator som tål en hel del där man har full frihet att ha den monterad i en docka som är lätt att koppla loss och använda som bärbar enhet. Man kan använda PC i det läget som bilden visar eller ha den liggande beroende på hur sidan som man arbetar med presenterar sig.

RFID Projekt

Projekt hos en underleverantör för bilindustrin där man har självgående truckar som hämtar och lämnar produkter på olika platser i tillverkningshallarna. att trucken får och lämnar rätta saker hålls reda på RFID taggar som läses upp i ett produktionssystem  bättre bilder kommer

Scanners i papperstillverkning

Vi monterade Datalogic DS8110 på ett pappersbruk. Där dessa skulle läs streckkod 128 i farten på rullande objekt och ett varierande focus djup från 85cm till 180cm. scannrarna är fast monterade och har ett snabbt autofocus som hinner med att ställa in sig på ca 2sek.

Läsning av 2D kod

ett projekt där vi monterade en Datalogic Matrix 410N på en ställning som rör sig upp och ned för att kunna läsa pallflaggor som sitter på ena kanten. Med den här lösningen gör det inget om flaggan siter 5 cm upp på pallen eller 15cm skulle även gå 1,40 m. fungerar om flaggan sitter inom horisontella ramen.