Om oss

Om oss på Pro ID


 


Vår historia och tankar

Pro ID har en stor kunskap om autoidentifikation i industri och lager miljöer. Vi samarbetar med större konsultbolag som bygger applikationer och vi levererar hårdvaran och finjusterar funktionerna i dessa så att allt fungerar som det är tänkt.Om

Pro ID har funnits sedan 2007 då vi såg en stor efterfråga på streckkodsrelaterade produkter och tjänster hos små och medelstora företag. Vi som jobbar på Pro ID har mer än 25 års erfarenhet av utskriftslösningar och streckkodsstandarder

 

 

Vår affärsidé

Vi erbjuder kompletta lösningar för automatisk dataidentifiering med hjälp av streckkoder och RFID.Våra målsättningar


Vår målsättning är att effektivisera lager, produktion samt övrig verksamhet hos företag där AUTO ID-TEKNIK kan användas. Vi har under flera år hjälpt företag med märkning och identifiering. Oavsett vad ni behöver märka kontakta oss så kan vi leverera en lösning som är anpassad just efter ert behov.


Pålitlighet

Har vi tagit på oss ett projekt ger vi inte upp, vi är en partner att lita på. Vi följer er från förstudien till eventuella servicebehov.


Expertis

Vi har lång erfarenhet och vidareutvecklar oss löpande. Genom åren har vi byggt upp ett stort nätverk med kollegor i branschen som kan komplettera oss vid behov. 


Kvalitet

Vi ser kvalitet som ett av våra ledord i allt vi gör. En nöjd kund är viktigt för oss.