Toshiba BC400P - Avancerad Termisk Etikettskrivare för Effektiv Etikettproduktion

Toshiba BC400P - Avancerad Termisk Etikettskrivare för Effektiv Etikettproduktion

Pro ID är glada att presentera det senaste tillskottet till vår produktfamilj - Toshiba BC400P termiska etikettskrivare. Denna högpresterande skrivare är skräddarsydd för att optimera din etikettproduktion och är en idealisk lösning för en rad olika branscher, inklusive detaljhandel, logistik och tillverkning. Läs vidare för att utforska dess imponerande funktioner:

Toshiba BC400P Termisk Etikettskrivare

  • Högkvalitativ Utskrift: BC400P erbjuder högkvalitativ termisk utskrift med skarpa texter och tydliga streckkoder.

  • Snabb Prestanda: Den har imponerande utskriftshastighet på upp till 300 mm/sekund, vilket ger snabb och effektiv etikettproduktion.

  • Användarvänlig Design: Den intuitiva designen och det användarvänliga gränssnittet gör den enkel att använda för alla.

  • Robust Konstruktion: BC400P är byggd för att tåla krävande arbetsförhållanden och är konstruerad för att hålla.

  • Mångsidig Etikettanvändning: Den stöder en mängd olika etikettmaterial, inklusive termiska etiketter eller syntetiska etiketter.

  • Anslutning för Smidig Integration: Den kan enkelt integreras med din befintliga infrastruktur via USB .

Toshiba BC400P termiska etikettskrivare är den perfekta lösningen för att effektivisera din etikettproduktion och säkerställa att dina etiketter är av högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att få mer information om hur den kan anpassas för att uppfylla dina specifika behov.

Back to blog