MJUKVARA

Pro ID har genom lång erfarenhet, en hög kompetens för att hjälpa er till en kostnadseffektiv lösning. Med både standardmjukvara och skräddarsydda mjukvaror.
Olika lösningar kräver olika mjukvaror och hårdvara, låt oss hjälpa er att hitta rätt lösning just för er.
Skall ni skriva ut etiketter klarar ni er oftast med en standardmjukvara. Men fråga oss först eftersom det finns väldigt många olika fabrikat.
Dessa har olika egenskaper och passar vissa skrivare olika bra. Önskar ni ett spårbarhetssystem eller en lagerlösning så hjälper vi gärna till att ta fram detta till er.
Genom vår erfarenhet och vår utvecklingsavdelning kan vi på relativt kort tid hjälpa er. För att komma rätt från början vill vi gärna utföra en förstudie där vi går igenom flöden och processer.

INTEGRATIONSLÖSNING

Vi erbjuder lösningar för att integrera streckkodsutrustningar och mjukvaror i nya eller befintliga system.

SPÅRBARHETSSYTEM

Kraven ökar på att veta exakt var i kedjan en händelse skett samt exakt vilka beståndsdelar som ingår i en viss produkt. Alla händelser lagras i en databas där möjligheten finns att gå tillbaka i tiden.

LAGERLÖSNINGAR

Vi hjälper er att hitta en kostnadseffektiv lösning för ert lager. Genom att införa ett lagersystem kopplat till ert ekonomisystem. Personalen får alla listor och nödvändig information i realtid på rätt plats, i trucken eller plockvagnen och visas så som användaren vill.

STRECKKODPROGRAM

Man skiljer ofta på fast information som alltid finns på etiketten och rörlig information, som ofta läggs till i utskriftsögonblicket. Den rörliga informationen skapas specifikt vid varje utskriftstillfälle. Den slutliga etiketten blir ofta en kombination av fast information och rörlig information. Vilket ibland kräver ett omfattande mjukvarustöd.

UTHYRNINGSSYSTEM

Pro Rental håller kolla på vad som finns att hyra ut och vad som är uthyrt till vem och i vilken tidsintervall. Underlag skickas till Fortnox eller till excel. All data lagras molnbaserat för att säkerställa backuper.

EKONOMI

Vi har lösningar för ekonomiprogrammen Visma och Fortnox. För in- och utleveranser m.m. Allt för att underlätta lager och fakturering samt ha en aktuell lagerhistorik.

 

 

MJUKVARA

VI har hög kompetens för att hjälpa er till en kostnadseffektiv lösning.

Låt oss hjälpa er att hitta rätt lösning just för er.