Zebra TC22 och TC27 - Snabba, Mångsidiga och Nu Även Med 5G

Zebra TC22 och TC27 - Snabba, Mångsidiga och Nu Även Med 5G

Pro ID är glada över att presentera de senaste tillskotten i vår produktfamilj - Zebra TC22 och TC27 mobila datorer. Dessa högpresterande enheter erbjuder snabbhet, mångsidighet och nu även 5G-kapabilitet för att möta de mest krävande arbetsflöden. Läs vidare för att upptäcka fördelarna med TC22 och TC27-serien.

Zebra TC22 och TC27 Mobila Datorer: Nyckelfunktioner

  • Hög Utskriftshastighet: Både TC22 och TC27 erbjuder imponerande prestanda med samma höga utskriftshastighet, vilket gör dem idealiska för snabba och effektiva arbetsuppgifter.

  • Samma Skärmkvalitet: Både TC22 och TC27 delar en stor och tydlig skärm som förbättrar synligheten och underlättar navigeringen.

  • 5G-Kapabilitet (TC27): TC27 tar mobilt arbete till nästa nivå med 5G-kapabilitet, vilket möjliggör snabbare dataöverföring och förbättrad anslutning i alla miljöer.

  • Mjuk Integration: Båda modellerna är enkla att integrera med befintliga system och arbetsflöden, och de är redo att användas oavsett din verksamhets bransch.

  • Robust Konstruktion: TC22 och TC27 är byggda för att tåla krävande arbetsförhållanden och motstå stötar och fall.

Zebra TC22 och TC27-serien är utformad för att optimera din verksamhet, oavsett om du är i lagerhantering, detaljhandel eller någon annan bransch. Kontakta oss idag för att diskutera vilken modell som bäst passar dina specifika behov och krav.

Back to blog