Toshiba APLEX 4 - Kraftfull Industriell Etikettskrivare

Toshiba APLEX 4 - Kraftfull Industriell Etikettskrivare

Pro ID är stolta över att presentera det senaste tillskottet till vår produktfamilj - Toshiba APLEX 4 industriella etikettskrivare. Denna högpresterande skrivare är konstruerad för att effektivisera din etikettproduktion och är den ultimata lösningen för krävande arbetsmiljöer, inklusive lager, produktion och logistik. Läs vidare för att utforska dess imponerande funktioner:

Toshiba APLEX 4 Industriell Etikettskrivare

  • Hög Utskriftskvalitet: APLEX 4 erbjuder högkvalitativa utskrifter med skarpa texter och streckkoder som är lättlästa och beständiga.

  • Snabb Prestanda: Med imponerande utskriftshastighet på upp till 355 mm/sekund kan du räkna med snabb och effektiv etikettproduktion.

  • Robust Konstruktion: APLEX 4 är byggd för att klara tuffa förhållanden och är konstruerad för att vara extremt hållbar.

  • Mångsidiga Användningsområden: Den stöder en mängd olika etikettmaterial, inklusive  termiska etiketter eller syntetiska etiketter.

  • Anslutning för Smidig Integration: Den kan enkelt integreras med din befintliga infrastruktur via t.ex. USB eller Ethernet.

  • Stor Etikettvals och Rullekapacitet: APLEX 4 har en stor etikettvals och rullekapacitet, vilket minskar tid spenderad på rullbyten.

Toshiba APLEX 4 industriella etikettskrivare är den optimala lösningen för att effektivisera din etikettproduktion och säkerställa att dina etiketter är av högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att få mer information om hur den kan anpassas för att uppfylla dina specifika behov.

Tillbaka till blogg