Linerless Etiketter - Hållbarhet och Snabbhet i Er produktion

Linerless Etiketter - Hållbarhet och Snabbhet i Er produktion

Vi på Pro ID är glada över att introducera Linerless etiketter som det senaste tillskottet i vår produktfamilj. Dessa etiketter erbjuder en innovativ lösning för effektiv etikettproduktion med hög hastighet och enkel integration. Läs vidare för att utforska fördelarna med Linerless etiketter och hur de kan förbättra era arbetsflöden.

Linerless Etiketter: Nyckelfunktioner och Fördelar

  • Hög Utskriftshastighet: Linerless etiketter är utformade för att fungera smidigt med skrivare som erbjuder en imponerande utskriftshastighet, inklusive 355 mm per sekund. Detta innebär snabb och effektiv etikettproduktion.

  • Miljövänliga och Ekonomiska: Linerless etiketter eliminerar behovet av pappersunderlag (liners), vilket minskar avfall och sparar på resurser. Detta gör dem både miljövänliga och ekonomiska.

  • Högkvalitativa Utskrifter: Med Linerless etiketter får ni högkvalitativa utskrifter med skarpa texter, tydliga streckkoder och rika färger, vilket säkerställer att era produkter och etiketter ser professionella ut.

  • Mångsidiga Användningsområden: Linerless etiketter passar perfekt för en mängd olika branscher, inklusive detaljhandel, livsmedelsindustrin, lager och mycket mer. De kan användas för produktmärkning, fraktetiketter och mycket annat.

  • Hållbara Material: Våra Linerless etiketter är tillverkade av högkvalitativa och hållbara material som klarar tuffa förhållanden och bevarar kvaliteten över tid.

Linerless etiketter representerar en innovativ och kostnadseffektiv lösning för att förbättra er etikettproduktion. Kontakta oss idag för att diskutera hur Linerless etiketter kan anpassas efter era specifika behov och hjälpa er att uppnå högkvalitativa etiketter på kort tid.

Tillbaka till blogg