Datalogic PowerScan 9600 - Kraftfull Streckkodläsning för Ökad Effektivitet

Datalogic PowerScan 9600 - Kraftfull Streckkodläsning för Ökad Effektivitet

Pro ID är stolta över att presentera den senaste tillskottet till vår produktfamilj - Datalogic PowerScan 9600 streckkodläsare. Denna robusta och högpresterande scanner är designad för att effektivisera din verksamhet och passar perfekt inom en rad olika branscher, inklusive lagerhantering och tillverkning. Läs vidare för att utforska de imponerande funktionerna:

Datalogic PowerScan 9600 Streckkodsläsare

  • Avancerad Läsningsförmåga: Med sin avancerade laserteknologi erbjuder PowerScan 9600 snabb och exakt läsning av en mängd olika streckkoder, inklusive 1D och 2D.

  • Robust Konstruktion: Den är byggd för att tåla tuffa arbetsmiljöer och är IP65-certifierad för att skydda mot damm och vatten.

  • Lång Räckvidd: PowerScan 9600 har imponerande läsningsavstånd, vilket gör det enkelt att scanna även avlägsna streckkoder.

  • Ergonomisk Design: Den ergonomiska formen och det bekväma handtaget minskar trötthet och ökar produktiviteten under långa arbetsdagar.

  • Snabb Anslutning: Enkel anslutning till din befintliga infrastruktur med hjälp av USB eller Bluetooth.

Datalogic PowerScan 9600 streckkodläsare är den perfekta lösningen för att optimera din verksamhets produktivitet och effektivitet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur den kan anpassas för att uppfylla dina specifika behov.

Tillbaka till blogg